پلمب نانوایی متخلف در مشهد | آغاز دور جدید نظارت‌ها بر واحد‌های صنفی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حواشی چای دبش ادامه دارد | دریافت ۱۴۳ وام فقط از یک بانک دولتی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) گزارش جدید از بحران قطعه‌سازی | بدهی ۱۱ میلیاردی سایپا روی میز ۵ سال بررسی طرح ساماندهی کارکنان دولت در مجلس | ۳ بار رفت و برگشت یک طرح بین مجلس و شورای نگهبان در ۲ سال جولان لوازم جانبی تقلبی موبایل در بازار | تفاوت بین نمونه اصلی و تقلبی برای خریدار تقریبا غیرممکن است کاهش چراغ‌خاموش ارائه تسهیلات بانک‌ها در خراسان رضوی قیمت طلا در معاملات روز پنجشنبه بازار جهانی، (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعلام شد مزایده ۶ هزار میلیاردی کالای تملیکی با عرضه خودروی داخلی و خارجی تا چه زمانی ادامه دارد؟ گرانی لبنیات ادامه دارد پیش‌بینی قیمت دلار برای پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ قیمت هر کیلو شمش طلا در بورس کالا بعد از یک ماه به ۱۱.۷ میلیارد تومان افزایش یافت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) پیش‌‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ نمایشگاه مشهد، آوردگاه ارتباط بی‌واسطه تولیدکننده و خریدار | بیست‌وچهارمین نمایشگاه عرضه مستقیم کالا آغازبه‌کار کرد نظام بانکی چطور ترمزِ جهش تولید مسکن را کشید؟ قانون مالیات بر خانه‌های خالی به بازار مسکن کمک نکرد مدیرکل امور مالیاتی خراسان رضوی: تایید فرم تبصره ۱۰۰ و پرداخت مالیات با پیام‌رسان‌های داخلی ممکن شد قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | تغییر محسوس قیمت‌ها وزیر جهاد کشاورزی: قیمت گوشت قرمز در اختیار ما نیست و مربوط به بازار است قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | ثبات قیمت‌ها افزایش ۳۰۰ درصدی قیمت میوه از باغ تا دست مشتری قیمت بلیت هواپیما اوج گرفت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) افشای راز ۲۰ میلیارد دلاری که در سال گذشته به اقتصاد برنگشت جلسه شورای عالی کار باید فوراً تشکیل شود تا قدرت خرید کارگران جبران شود اتحادیه طلا درباره سکه‌های پارسیان جعلی در بازار هشدار داد سخنگوی صنف جایگاهداران: راهی جز واردات برای تأمین بنزین سوپر وجود ندارد کوچک‌تر‌های بورس به‌ پا خاستند | ازدست‌رفتن حمایت ۲.۶ میلیون واحدی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) شرط سامانه جامع تجارت برای سرمایه‌گذاران خارجی: به ازای وارد کردن هر خودرو، در ایران ۳۰۰ هزار دلار سرمایه‌گذاری کنید ۹۷ درصد از کارگاه‌های کارگری امن نیستند سکه‌های پارسیان گران شدند (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) + جدول قیمت
سرخط خبرها

وزیر راه و شهرسازی: عددسازی بس است! | نظام ارزیابی عملکرد استان‌ها در موضوع مسکن تغییر خواهد کرد

  • کد خبر: ۲۹۰۱۴۱
  • ۰۲ مهر ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۰
وزیر راه و شهرسازی: عددسازی بس است! | نظام ارزیابی عملکرد استان‌ها در موضوع مسکن تغییر خواهد کرد
وزیر راه و شهرسازی گفت: نمی‌توانیم به مردم بگوییم که آمارها با واقعیات مطابقت ندارند. مردم مقصر نیستند. باید باجدیت به انجام تکالیفی که برای ما در مسکن‌سازی، به‌ویژه در متن برنامه هفتم ایجاد شده است، بپردازیم.

به گزارش شهرآرانیوز، فرزانه صادق در نشستی با مدیران راه و شهرسازی استان‌های سراسر کشور که امروز دوشنبه، دوم مهرماه، برگزار شد، تصریح کرد: «تولید مسکن» تکلیفی است که از سال‌های قبل شروع شده و در دولت چهاردهم نیز سرلوحه بخشی از مهمترین اقدامات وزارت راه است. مردم عزیز ما مستحق خانه‌دارشدن هستند. اگرچه دولت عوض شده اما به یک میلیون متقاضی که برای مسکن در سامانه وزارت راه و شهرسازی ثبت‌نام کرده‌اند و شرایط لازم را داشتند، تعهد داریم که برایشان مسکن تهیه کنیم. از این میزان ثبت‌نامی، ۷۵۰ هزار نفر مبالغی را هم واریز کرده‌اند. این تعهد به ما ارث رسیده و باید باجدیت آن را محقق کنیم. در بخش مسکن و تعهدی که به مردم داریم، شوخی نداریم و هیچ اهمالی در این خصوص پذیرفته نیست.

عددسازی بس است!

صادق با انتقاد از ارائه برخی آمارهای غیرواقعی در ظرفیت تولید مسکن، ادامه داد: الان نمی‌توانیم به مردم بگوییم که آمارها با واقعیات مطابقت ندارند. مردم مقصر نیستند. باید باجدیت به انجام تکالیفی که برای ما در مسکن‌سازی، به‌ویژه در متن برنامه هفتم ایجاد شده است، بپردازیم.

وی با بیان اینکه مردم عزیز ما خسته‌تر و رنجورتر از آن هستند که در خصوص مهم‌ترین نیاز آن‌ها یعنی سرپناه، آمارسازی شود، تصریح کرد: عدد سازی بس است. همه ما باید حواسمان باشد که در ازای آمارهایی که الان ارائه می‌دهیم؛ چهار سال دیگر باید پاسخگو باشیم. پس گزارشات از وضع موجود، باید واقعی ارائه شود.

صادق اگرچه از بی توجهی به تجربه ساخت مسکن مهر در زمان تدوین قانون جهش تولید مسکن و برنامه هفتم توسعه، ابراز تأسف نمود اما تاکید کرد: موضوع تأمین مسکن متقاضیان با جدیت در دستور کار دولت چهاردهم قرار دارد و تلاش خواهیم کرد تا بخشی از این موانع برداشته شود.

تغییر نظام ارزیابی عملکرد استان‌ها در موضوع مسکن

وزیر راه و شهرسازی در ادامه نشست با مدیران کل راه و شهرسازی استان‌ها تاکید کرد: ارزیابی عملکردهای استان‌ها در موضوع مسکن و شهرسازی به کلی عوض خواهد شد و عملکرد هر استان با همان استان مقایسه می‎‌شود. لذا ضروری است هر مدیرکل راه و شهرسازی در جلسات بعدی، گزارشی از روند ساخت مسکن در استان خود ارائه دهد تا مشخص شود نسبت به ماه قبل چقدر پیشرفت داشته است. مقایسه استان‌ها با یکدیگر در اجرای طرح نهضت ملی مسکن و تولید مسکن در کشور مقایسه صحیحی نیست؛ چرا که ظرفیت‌ها و شرایط استان‌ها با یکدیگر متفاوت هستند. بی توجهی به همین تفاوت‌ها است که سبب ناامیدی و بعضاً عددسازی و آمار سازی شده است.

صادق با تاکید بر اینکه ارائه آمارها باید به صورت یکپارچه از سوی معاونت مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی اعلام شود از مدیران کل راه و شهرسازی خواست تا مشکلات ملی خود را در این خصوص به معاونت مذکور ارائه دهند تا در خصوص حل آنها چاره اندیشی شود. در عین حال لازم است با مذاکرات درون استانی، مشکلات موجود در سطح استان را رفع کنند.

عضو کابینه دولت چهاردهم خطاب به تمامی مدیران کل راه و شهرسازی و معاونان خود در حوزه مسکن و شهرسازی گفت: واقعیت‌ها را بگویید و چالش‌ها را اعلام کنید تا با هم‌فکری همدیگر در خصوص رفع آنها چاره اندیشی کنیم.

وزیر راه و شهرسازی همچنین از مدیران راه و شهرسازی استان‌های سراسر کشور خواست تا در خصوص تکالیف برنامه هفتم توسعه برای تولید مسکن، برنامه اجرایی و عملیاتی خود را اعلام کنند.

خبر خوب وزیر درباره تسهیلات بانکی برای مسکن

صادق با اشاره به اینکه در جلسه‌ای با رئیس کل بانک مرکزی موضوع تسهیلات مسکن را عنوان کرده است؛ ادامه داد: خوشبختانه رقم خوبی برای تزریق منابع به بانک مسکن جهت پرداخت تسهیلات مسکن تعیین شد که به زودی از سوی بانک مرکزی پرداخت خواهد شد، گفت: نمی‌توانیم با بودجه قطره چکانی سالانه به تعهداتمان در تولید مسکن پاسخگو باشیم و لازم است منابع مالی دیگر برای این منظور بیابیم.

وی خواستار منطقه بندی استان‌ها برای حل مشکلات بخش مسکن و تسریع در تعهدات وزارت راه و شهرسازی برای تولید مسکن شد.

لزوم واگذاری زمین متناسب با شأن مردم

عضو کابینه دولت چهاردهم با اشاره به اینکه یکی از چالش‌های پیش روی وزارت راه، «کارهای آغاز شده اما بی سرانجام در گذشته است»؛ از «عدم آماده سازی زمین‌های متقاضیان مسکن» به عنوان یکی از این چالش‌ها یاد کرد و افزود: اراضی که قولش را به مردم داده‌ایم و آماده سازی نشده است. نمی‌‎توانیم فقط اراضی را به مردم نشان دهیم و بگوییم این زمین شماست! این جواب در شأن مردم نیست! باید تلاش کنیم تا به سرعت اراضی مذکور توسط سازمان ملی زمین و مسکن و همچنین ادارات کل راه و شهرسازی آماده سازی شود تا اراضی در شأن مردم به آنها واگذار شود.

وی در ادامه آماده سازی اراضی واگذاری به مردم را یکی از معیارهای ارزیابی عملکردهای آتی ادارات کل راه و شهرسازی استان‌ها اعلام کرد.
وزیر راه و شهرسازی در خصوص تعارض منافع و حل این مشکل در برخی از استان‌ها، خواستار بررسی و تدقیق موضوع شد و تاکید کرد: در به کار گماردن نیروهای متخصص و مهندسان مجرب باید تلاش کنیم.

صادق با تاکید بر اینکه فعالیت در این وزارتخانه، «عملیاتی» است خطاب به مدیران کل راه و شهرسازی تصریح کرد: به همه مدیران راه و شهرسازی باور دارم و همچنین از همه شما انتظار دارم تا در تمامی موضوعاتی که جز سیاست‌ها و برنامه‌ها است اهتمام ویژه داشته باشید.

ضرورت حل مشکلات معیشتی همکاران

در این نشست، برخی مدیران کل راه و شهرسازی استان‌ها از مشکلات معیشتی همکاران خود سخن گفتند. رضا انجم‌شعاع سرپرست معاونت توسعه و مدیریت منابع وزارت راه و شهرسازی در همین رابطه گزارشی از بودجه سال جاری وزارتخانه و کسری اعتبار آن ارائه داد و گفت: تلاش می‌کنیم سقف بودجه وزارت راه و شهرسازی در سال آینده افزایش چشمگیری بیابد.

گفتنی است مسعود بیات‌منش سرپرست معاونت مسکن و ساختمان، شهرام ملکی سرپرست شرکت عمران شهرهای جدید، ارسلان مالکی مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن، محمد آئینی مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران نیز در این جلسه حضور داشتند.
منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->